Preturi Service

Preturi Service Tablete – manopera si componente

In primul rand ca sa evaluam defectul vizibil si/sau defectele ascunse si mai greu de stabilit pentru cineva neavizat si fara experienta in domeniul tabletelor avem nevoie sa aflam modelul exact de tableta, de exemplu  tableta produsa de Samsung model P5110 care poate fi luat de pe spatele ei, din setarile androidului, de pe factura/garantie sau cutia originala.

Avand in vedere ca principalul „defect” la tablete este spargerea touchscreen-ului care poate fi usor confundat cu ecranul trebuie sa stabilim cu exactitate daca este defect ecranul sau touchscreenul tabletei dvs(geamul de deasupra) si trebuie sa ne ajutati in a identifica sau sa ne trimiteti cel putin o poza cu tableta aprinsa  fiindca sunt 2 componente distincte si fiecare din ele poate costa intre 100-200 lei.

De obicei chiar daca nu se vede nimic spart pe afara dar imaginea are pete sau dungi vizibile iar imaginiea nu este afisata sau este partiala defectul este de ecran in caz contrar cand imaginea este perfecta dar este spart doar geamul de deasupra sau nu functioneaza functia de touch atunci defect/spart este touchscreenul.

La unele modele de tablete touchscreenul sau digitizorul se schimba impreuna cu ecranul de dedesubt fiindca sunt lipite pe toata suprafata lor nu doar pe margine si formeaza un ansamblu ce nu poate fi desfacut, caz in care pretul este mai mare fiindca platesti doua componente dar nu ai nevoie decat de una.

Manopera standard de inlocuire touchscreen pleaca de la 80lei si este mai scumpa 100-150 lei la modele de 10 inchi sau cu o arhitectura interna complexa gen Apple, Samsung, Asus(preturi cu TVA inclus). La manopera se mai adauga costul componentei si eventual transportul de la furnizor la noi in service si pleca de la 70 de lei in sus.

Pentru cei care nu doresc sau nu pot sa vina la sediul nostru cu tableta o pot trimita prin curier iar in interiorul coletului sa puna o foaie cu datele lor personale(nume, adresa si telefon), ce contine coletul, modelul de tableta, defectul sau defectele cunoscute.

Diagnosticarea simpla a tabletelor si evaluarea pentru a stabili un pret aproximativ al reparatiei este gratuita in limita a maxim 10 minute de incercari si explicatii, fara ca tableta sa fie lasata in service, sa se intocmeasca fisa de service etc.

Diagnosticarea avansata ce presupune completarea fisei de intrare in service, desfacerea tabletei, incercari nereusite de resoftare cu diverse versiuni de android(fiecare producator de tablete isi personalizeaza sistemul android pentru fiecare versiune de tableta, unii ofera suport si soft pe site altii nu), inlocuiri de mufe de alimentare unde ulterior se constata ca tableta mai are si alt defect- placa de baza sau sistemul de oprare corupt, etc se tarifeaza cu 20 lei.

LISTA Preturi Service TABLETE Bucuresti sector 6

Preturi manopera tablete(TVA INCLUS) Pret LEI
1 Diagnosticare SIMPLA defect tableta maxim 10 minute GRATIS
2 Diagnosticare avansata(desfacere tableta,resoftare, placa de baza defecta, defecte multiple, etc) 20
3 Inlocuire touchscreen/ecran tableta 7 inchi
80-100
4 Inlocuire touchscreen/ecran tableta 8-9 inchi
100-120
5 Inlocuire touchscreen/ecran tableta 10 inchi Samsung, Asus, Apple, etc
120-150
6 Inlocuire mufa de alimentare micro usb, jack audio, modul-pamblica, etc
80-130
7 Resoftare tableta cu Android sau Windows
80-100
8 Resoftare simpla/backup tableta cu Android
30-50
9 Resoftare tableta cu Android sau Windows
80-100
10 Inlocuire baterie, carcasa, etc tableta cu Android sau Windows
30-50
11 Curatare/inlocuire butoane, pamblici, placa de baza
50