Service Tablete E-Boda

service tablete e-boda

TABLETA TA ARE NEVOIE DE RESOFTARE?
NOI O RESOFTAM!
SUNA ACUM LA 0723.492.289 PENTRU CONSULTANTA !

E-Boda este o companie romaneasca infiintata in anul 2003 si este unul dintre marii importatori de produse electronice din China, Taiwan si Coreea de Sud.
In 2012 a intrat pe piata tabletelor in prezent 80% din cifra de afaceri fiind reprezentata de vanzarile generate de tablete.

Preturile tabletelor pornesc de la 200 de lei pentru o tableta Viva C7 cu sistem de operare Android, Procesor Cortex Dual Core de 1.5GHz, display de 7 inch, memorie Ram 512 DDR3, memorie Flash de 8 Gb, cu wireless si camera frontala si ajung la 1100 RON pentru o tableta Wi10N PRO cu tastatura inclusa, procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 GHz, display de 10.1 inch, memorie RAM 2GB, memorie Flash 32 GB, bluetooth, 2 camere foto, 2 difuzoare si multe alte facilitati.

Goldnet Service SRL Ofera service pentru toate modelele de tablete E-Boda la preturi avantajoase. Consultati mai jos, lista cu modelele de tablete de la E-Boda si chiar daca tableta ta nu se regaseste aici noi o vom repara:

Tablete E-Boda

Tableta E-Boda Intelligence i100, E-Boda inetlligence i200, tableta E-Boda Revo R95, E-Boda Revo 90, E-Boda IzzyComm Z700, Tableta E-Boda Revo R95, E-Boda Supreme X80, E-Boda Essential A200, E-Boda Supreme IPS X200, E-Boda Smile Plus, E-Boda Impresspeed, E-Boda Impresspeed IPS SUpreme X100, E-Boda Impresspeed Essential A100, Impresspeed E1.

Cele mai des intalnite defecte la tabletele E-Boda sunt generate de problemele legate de software si hardware care pot avea defecte de fabricatie dar care se pot defecta si din cauza anumitor aplicatii instalate sau din cauza proprietarului care nu a ingrijit tableta corespunzator si a varsat lichide in ea de exemplu.

-Tableta nu se mai aprinde
-Tableta porneste dar nu ruleaza sistemul de operare (se blocheaza la imaginea de start cu logo-ul companiei)
-Tableta se aprinde dar aplicatiile ruleaza foarte greu iar tableta se incinge
-Touchscreen defect care nu mai ia comenzile
-Display spart, crapat, sau cu infiltratii de lichide
-Display-ul este pixelat sau apar linii pe acesta
-Microfonul defect
-Cititor de card defect
-butoane sau mufe de alimentare defecte
-baterie defecta sau cu autonomie mica