Service Tablete LG

service tablete lg

TABLETA TA ARE NEVOIE DE RESOFTARE?
NOI O RESOFTAM!
SUNA ACUM LA 0723.492.289 PENTRU CONSULTANTA !

Service Tablete LG
LG este o corporatie sud coreeana cu sediul central in capitala Coreei de Sud, Seul si a fost infiintata in 1947 de Koo In-hwoi.
Compania LG produce electronice diverse printre care si tablete. Primul smarthpone cu Android a fost lansat in 2009 iar prima tableta cu acelasi sistem de operare a fost lansata in 2011.

Service Tablete LG

Ultima tableta produsa de LG se numeste G Pad 2 8.3 LTE si a este disponibila din decembrie 2015.
Modele de tablete LG
Tablete LG din seria G: Tableta LG G Pad II 10.1FHD, Tableta LG G Pad 2 8.3 LTE, G Pad 2 10.1 LTE, G Pad 2 10.1, G Pad 2 8.0, G Pad 8.0 3G, Tab Book Duo, LG G Pad 8.0 LTE, LG G Pad 10.1, G Pad 8.0, G Pad 7.0, G Pad X™ 10.1, G Pad F™ 8.0, G Pad™ 7.0 LTE Verizon, G Pad™ 10.1 LTE Verizon,G Pad™ 7.0 LTE U.S. Cellular®, G Pad™ 8.3 Google Play Edition si altele.
Lista de modele de tablete LG este pur informativa iar daca tableta ta nu se regaseste aici, noi tot o putem repara.

Cele mai intalnite defecte la tabletele LG

Reparam atat cele mai intalnite defecte cat si defectele mai rare la orice model de tableta LG, in masura in care reparatia este realizabila iar costurile nu va depasesc bugetul alocat pentru reparatia tabletei LG.
Cele mai intalnite defecte la tabletele LG sunt cele care tin de display si touchsceren, acesta din urma fiind cel mai sensibil la socuri si lovituri. Daca tableta dumneavoastra porneste si afiseaza imaginile pe ecran dar nu mai ia comenzile atunci cand atingeti suprafata exterioara a ecranului, inseamna ca s-a defectat touchscreen-ul si trebuie inlocuit cu unul noi. Acesta se mai numeste si digitizor iar noi putem schimba digitizorul la toate modelele de tablete LG fie mai vechi sau mai noi.
In situatiile in care tableta nu se aprinde, nu afiseaza nimic pe ecran sau se aprinde dar se blocheaza inainte de a incarca sistemul de operare ai nevoie de service tablete LG pentru a constata si remedia rapid si profesional defectiunile.
O alta problema des intalnita la tabletele LG este legata de alimentarea tabletei, care din diverse motive poate inceta sa functioneze corespunzator fie din cauza alimentatorului fie din cauza unui defect intern al tabletei dar si alte mufe sunt predispuse la defectare acestea fiind foaret sensibile.