Service Tablete nJoy

service tablete nJoy

TABLETA TA ARE NEVOIE DE RESOFTARE?
NOI O RESOFTAM!
SUNA ACUM LA 0723.492.289 PENTRU CONSULTANTA !

Service Tablete nJoy

Brandul nJoy este detinut de compania romaneasca Dai-Tech companie ce are o experienta de peste 15 ani.
Dupa cinci ani de la crearea sa,brandul nJoy este prezent pe pietele din: Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Croatia, si a dezvoltat peste 15 categorii de produse. nJoy are sediul in vestul Romaniei in orasul Timisoara!
Brandul nJoy a cautat sa se extinda si sa se dezovolte continuu astfel ofera o gama larga de produse diverse precum tablete, ups-uri, surse, avr, carcase, baterii si altele.

Reparatii Tablete nJoy

Asiguram reparatii pentru tabletele nJoy indiferent de model sau de defectul semnalat cu diagnosticarea gratuita pe loc la sediul nostru din Bucuresti, sector 6, cartier Drumul Taberei. Daca tableta ta nJoy nu se mai aprinde sau are alte defecte si ai nevoie de service tablete nJoy suna-ne pentru o consultanta telefonica dupa care te asteptam la sediul nostru din sector 6 pentru a face o constatare precisa si pentru a iti comunica pretul reparatiei tabletei tale nJoy.

Tablete de la nJoy

Va prezentam o serie de tablete produse de timisorenii de la nJoy, tablete lansate recent sau mai demult si pentru care asiguram orice tip de reparatie. Chiar daca detii o tableta nJoy care nu se regaseste in lista de mai jos, noi o putem repara. Aceasta lista cu modele de tablete nJoy este pur informativa!
Toate tabletele nJoy functioneaza cu sistemul de operare Android iar printre cele mai ieftine se regaseste tablete nJoy Pontus 7, la un pret in jurul sumei de 300 de lei, dotata cu procesor Intel Sofia quad-core 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM si cu o diagonala de 7″.
-Tableta nJoy Asura 7 si nJoy Asura C700
-Tableta nJoy Pontus 7
-Tableta nJoy Leia 7
-Tableta nJoy Maya 8
-Tableta nJoy Hector 8
-Tableta nJoy Mist 10
-Tableta nJoy Kara 8