Service Tablete Vodafone

service tablete vodafone

TABLETA TA ARE NEVOIE DE RESOFTARE?
NOI O RESOFTAM!
SUNA ACUM LA 0723.492.289 PENTRU CONSULTANTA !

Service Tablete Vodafone

Compania Vodafone a fost infiintata in 1991 in Newbury, Berkshire, Regatul Unit al Marii Britanii si are in prezent sediul principal in Londra. Activitatea principala este in domeniul telecomunicatiilor iar in ultimii ani, cum piata tabletelor a tot crescut, au intrat pe piata romaneasca si cu tablete de la producatori celebri precum Samsung sau Apple dar si-au dezolvat si propria linie de tablete comarcializate sub brandul Vodafone.

Modele de tablete Vodafone

Vodafone Tab Prime 9.6 inch 4G, Vodafone Smart Tab 4G, Vodafone Smart Tab 3G 7.0 inch, Vodafone Tab speed 6, Vodafone Tab prime 6 cu tastatura. Pe langa aceste tablete marca Vodafone, compania comercializeaza tablete de la Asus, Apple, Lenovo, Huawei si alti producatori, pentru care oferim service complet cu diagnosticare gratuita si estimare de pret pe loc!

Daca nu ti-ai regasit tableta in lista cu modelele de tablete de la Vodafone, nu te ingrijora! Noi reparam orice tableta Vodafone indiferent de model sau defect iar lista cu tablete Vodafone de mai sus este doar informativa!

Tabletele de la Vodafone functioneaza cu sistemul de operare Android ca cele mai multe tablete de pe piata. Sistemul de operare Android a fost conceput de catre gigantul Google si este un soft open source(gratuit) disponibil in 68 de limbi si care este instalat pe majoritatea tabletelor aflate in circulatie.

Cele mai intalnite defecte la tabletele Vodafone

Defecte ce pot fi reparate la Service Tablete Vodafone
-Tableta nu se mai aprinde
-Tableta se aprinde dar nu incarca sistemul de operare (se blocheaza la imaginea de start cu logo-ul brandului)
-Tableta proneste dar aplicatiile ruleaza foarte greu iar tableta se incinge foarte tare.
-Touchscreen spart, crapat sau defect fara efect vizibil.
-Display spart, crapat sau defectat din cauza lichidelor
-Display-ul este pixelat sau apar dungi aleatorii pe ecran.
-Microfon defect
-Cititor card defect
-mufe de alimentare defecte
-butoane rupte, defecte
-baterie defecta cu autonomie foarte mica

Desi am intalnit defecte diverse la tabletele Vodafone, cele mai intalnite interventii au constat in resoftare, reparatia mufelor si inlocuirea display-ului si a touchscreen-ului.