Tableta Toshiba Excite AT10-A ar parea sa aiba probleme cu mufa de alimentare!

Tableta Toshiba Excite AT10-A ar parea sa aiba probleme cu mufa de alimentare si mufa usb, constatare facuta de catre tehnicienii Goldnet, care au primit in service in ultimele saptamani mai multe tablete Toshiba AT10-A cu probleme diverse la mufele cu care este prevazuta.

Reparam defecte la Tableta Toshiba Excite AT10-A
In situatiile in care un utilizator doreste sa repare defectul la service autorizat in baza garantiei, iar garantia nu acopera defectele din diferite motive, suma pentru reparatie va fi mult pera mare pentru a renta. In multe cazuri, clientii au reclamat faptul ca defectele au fost puse in seama folosirii inadecvate iar service-ul nu schimba doar mufa si intreaga placa de baza, ceea ce face costurile uriase raportat la pretul de achizitie al tabletei.

mufa alimentare tableta toshiba excite A10-A defecta reparamExista service-urile profesionale neafliate Toshiba, care inlocuiesc o astfel de mufa de alimentare la pretul aproximativ de 100 de lei insa problema cu acest model de tableta este ca mufa nu se gaseste atat de usor astfel utilizatorii de tableta Toshiba Excite AT10-A pot intampina probleme in repararea defectului.

Acest articol nu este un review al acestei tablete de la Toshiba ci doar o constatare in urma reparatiilor efectuate in service-ul nostru la acest model de tableta Toshiba Excite AT10-A. Daca intampinati probleme similare cu aceasta tableta, noi, cei de la Goldnet Service SRL o putem repara la sediul nostru din Bucuresti.

2 Responses to “Tableta Toshiba Excite AT10-A ar parea sa aiba probleme cu mufa de alimentare!

  • Buna ziua,

    Rog oferta pret reparatie/inlocuire conector alimentare micro USB pt Toshiba exite AT10-A
    Nu mai este in garantie

    Multumesc

    • Pentru acest model de tableta toshiba At10-A mufa se aduce la comanda si este mai scumpa, pretul total fiind de 150 manopera inclusa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *