Vrei un laptop? De ce sa nu cumperi unul second hand?

Vrei un laptop? Te-ai gandit vreoadata sa cumperi un laptop second hand? Daca ai anumite idei deja formate despre produsele second hand, ar trebui sa te mai gandesti. Alegand sa cumperi un laptop second hand din magazin, in detrimentul unui laptop nou, vei ramane cu cateva sute de lei in buzunar.

Asta pentru ca laptopurile second hand sunt si cu pana la 50% mai ieftine.

Sa facem un exercitiu si sa ne imaginam ca avem un buget de 1000 de lei pentru un laptop. Desigur, acesta este un buget foarte mic pentru un laptop de la care ati putea avea si asteptari insa nu discutam despre laptopuri de top, pentru gaming sau cu configuratii de ultimul tip.

Vorbim de laptopuri de buget cu preturi decente. Laptopuri ce pot fi folosite la activitati de tip office, la vizionarea de filme hd sau chiar si pentru unele jocuri mai vechi, precum Fifa 2014, Dota2 etc.

-Un laptop nou, care sa nu coste mai mult de 1000 de lei, se gaseste echipat cu un hard disk de 500gb, maxim 4gb de memorie ram, fara video dedicat si cu un procesor dual core, core2duo, intel celeron. Ati putea gasi un laptop cu procesor i3 din generatie mai veche, daca ati vana toate reducerile din marile magazine online, insa asta nu e chiar la indemana si poate dura.

-Un laptop sh cu aceleasi caracteristici ca laptopul nou de mai sus, nu va costa mai mult de 400-600 de lei.
Un laptop sh echipat tot cu un hdd de 500gb (de cele mai multe ori), intre 4 si 8gb memorie ram si procesor i5, din generatie mai veche costa intre 600 si 1200 de lei, in functie de optiunile de upgrade alese.

Puteti opta pentru un ssd mic pe care sa fie instalat sistemul de operare sau puteti cauta un laptop sh care sa aibe si memorie video dedicata.

Despre garantie

Destul despre preturi si configuratii. Sa vorbim si de cea mai mare temere a utilizatorilor si anume teama de a se pacali. Cumparand un laptop sh exista riscul sa cumparati un produs care sa se strice dupa scurt timp?
Alegand sa cumparati doar de la firme, veti elimina riscul acesta. Laptopurile sh vandute de magazinele de specific, testeaza atent aceste laptopuri si se asigura ca functioneaza optim, inainte de a le pune la vanzare.
Legea obliga magazinele sa ofere garantie 12 luni, asa ca sunteti asigurati!

Vedeti laptopurile la oferta de la la Goldnet Shop

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *